Привітання на весілля

Дорогі молодята! Бажаю, щоб ваше сімейне щастя оберігали святі ангели—охоронці: Віра, Любов, Надія. Нехай веде вас по життю ваша велика любов, нехай довіру один до одного супроводжує ваші стосунки, а надія ніколи не залишить вас у скрутну хвилину. Щастя вам!

Сім’я – це крихкий музичний інструмент. Дисгармонія в сім’ї – річ рідкісна, тому щоб домогтися лада, доводиться крутитися на всі лади, інакше ладу не доб’єшся. Бажаємо Вам, щоб в музиці, заснованій на гармонії люблячих сердець, ніколи не звучало нот зневіри і фальші. Нехай в цю музику ніколи не вривається дика, безумна какофонія скандалів і чвар. Нехай Ваші серця завжди б’ються в унісон!

Реальне життя складається з безлічі дрібниць, порожніх слів, суперечок, життєвих ситуацій. Життя — це гірлянда різнокольорових — світлих і похмурих днів. І від вашої розсудливості і згоди залежить спокій і благополуччя вашого життя, дорогі молодята! Так нехай повсякденні дрібниці не псують головного у вашому житті — щастя і радості. За ваше щастя, наречені!

Будь-які відносини – це самопожертва. У відносинах забуваєш про своє Я, звинувачуєш себе, а не коханої людини, терпиш характер перебуває людини. Робиш все, щоб зберегти в парі благополуччя, прихильність і просто подружнє щастя. Вдавайтеся до цих порад у важкі моменти спільного життя! Дякуйте небеса, що ви є одне в одного! Тоді ваш шлюб будуть зберігати ангели! За молодят!

В день весілля ви вручили один одному найдорожче – свої долі! Нехай вони переплетуться, як ваші руки, на яких відтепер сяють обручки – символ єднання, вірності і любові. Будьте щасливі, дорогі молодята!

Кажуть, що любов – це хімія, так нехай в житті наших молодих, наших алхіміків буде чимало дивовижних відкриттів, а також таких потрібних інгредієнтів як любов, вірність, ніжність і взаєморозуміння, щоб в їх житті завжди було в достатку не простого, а золотого щастя!

Любов – головне, що повинно бути по-справжньому щасливою сім’ї, і саме кохання, гарячої і ніжної, чуттєвої і безмежної я бажаю молодим подружжям в день їх весілля! І звичайно ж, нехай у вашому житті буде взаєморозуміння, вірність і спрага виконувати мрії один одного, а все інше – неодмінно буде краще кращого!

Сьогодні я вітаю двох дорогих мені людей з найважливішим рішенням – об’єднати свої долі, зіграти весілля і відтепер жити разом довго і щасливо! Ви в розквіті років, любіть один одного, так йдіть вперед, в нове життя сміливо і знайте, що для вас все можливо, адже любов творить дива!

Кохання кружляє голову і змушує серце битися як пташку в клітці, любов окриляє і дарує справжнє щастя… Але ваша любов, пішла далі млосних побачень при місяці – ви вирішили стати чоловіком і дружиною! Так нехай довгі роки шлюбу лише зміцнять ваші почуття, і ні одна іскорка не згасне в умовах родинного побуту!